Start time	DRAKE SUITE: MAIN STAGE	Start time	HARRIS SUITE: RESEARCH TRACK
07.45	Doors open to delegates & Check-in begins		
09.00 (25 mins)	Ted Knutson: StatsBomb CEO Welcome		
		09.30 (30 mins)	Optimally Disrupting Opponent Build-ups DTAI Sports Analytics Lab, KU Leuven
09.45 (45 mins)	Ian Graham Director of Research, Liverpool FC		
		10.00 (30 mins)	Introduction of Potential Penetrative Pass (P3) Hadi Sotudeh
10.30 Networking Break			
11.00 (40 mins)	Harry Moyal Deputy General Manager, Olympique Lyonnais	11.00 (30 mins)	Identifying high pressing styles using event data Nicole Kozlova: StatsBomb
		11.30 (30 mins)	"Can we have our ball back, please?" Will Morgan: StatsBomb
12.00 (30 mins)	Tempo: Another Expectation Model? Devin Pleuler	12.00 (30 mins)	What drives the goalkeepers' decisions? Samer Fatayri, Kirill Serykh, Egor Gumin
12.30	Lunch		
13.30 (45 mins)	Insiders Insight Panel: Directors of Football Will Kuntz, Victor Orta, James Cryne	13.30 (30 mins)	Splitting GSAA: finding the best shot-stopper for your team Max Odenheimer
14.30 (45 mins)	Vosse De Boode Head of Sports Science & Data Analytics, AFC Ajax	14.30 (30 mins)	The quest for the right pass: Decision making Javier M. Buldú, Borja Burriel
15.15 Networking Break			
		15.30 (30 mins)	Phases of the play using Graph* Convolutional Networks Juan Camilo Campos
15.45 (45 mins)	Mladen Sormaz Head of Football Analytics, Leicester City		
		16.00 (30 mins)	Turning with the ball & decision-making under pressure Soumyajit Bose, Manas Saraswat
16.30 (45 mins)	Fireside Chat: Ted Knutson: StatsBomb CEO + Daryl Morey: President of Basketball Operations, Philadelphia 76ers		
18.00	Event Closes		