Start time	DRAKE SUITE: MAIN STAGE		Start time		
08.00	Doors open t	o delegates &	Check-in be	gins	
09.00 (25 mins)	Ted Knutson: StatsBomb CEO Welcome				
			09.30 (30 mins)		
09.45 (45 mins)	Ian Graham Director of Research, Liverpool FC				
			10.00 (30 mins)		
10.30		Networking Break			
11.00 (40 mins)	Harry Moyal Deputy General Manager, Olympique Lyonnais		11.00 (30 mins)		
			11.30 (30 mins)		
12.00 (30 mins)	Tempo: Another Expectation Model? Devin Pleuler		12.00 (30 mins)		
12.30		Lunch			
13.30 (45 mins)	Insiders Insight Panel: Directors of Football Will Kuntz, Victor Orta, James Cryne		13.30 (30 mins)	Sp	
14.30 (45 mins)	Vosse De Boode Head of Sports Science & Data Analytics, AFC Ajax		14.30 (30 mins)		
15.15		Networking Break			
			15.30 (30 mins)	Ρ	
15.45 (45 mins)	Mladen Sormaz Head of Football Analytics, Leicester City				
			16.00 (30 mins)	т	
16.30 (45 mins)	Fireside Chat: Daryl Morey: President of				

Daryl Morey: President of Basketball Operations, Philadelphia 76ers

18.00

Event Closes

Optimally Disrupting Opponent Build-ups DTAI Sports Analytics Lab, KU Leuven

> **Potential Penetrative Pass (P3)** Hadi Sotudeh

Identifying high pressing styles using event data Nicole Kozlova: StatsBomb

> "Can we have our ball back, please?" Will Morgan: StatsBomb

What drives the goalkeepers' decisions? Samer Fatayri, Kirill Serykh, Egor Gumin

plitting GSAA: finding the best shot-stopper for your team Max Odenheimer, John Harrison

The quest for the right pass: Decision making Javier M. Buldú, Borja Burriel

Phases of the play using Graph* Convolutional Networks Juan Camilo Campos

Turning with the ball & decision-making under pressure Soumyajit Bose, Manas Saraswat

 $\mathbf{0}$ +